بهکارگیری جاذب طبیعی به منظور حذف آهن و منگنز از آب
آهن و منگنز از ترکیبات شیمیایی طبیعی منابع آب آشامیدنی هستند که غلظت آنها در مقادیر توصیه شده مطابق استاندارد سازمان جهانی بهداشت خطری برای سلامت عمومی ندارد. لذا غلظت بالای این ترکیبات میتواند موجب رشد و تکثیر باکتری های آهن و منگنز، ایجاد تغییر در طعم و بوی آب، ایجاد لکه های رنگی قرمز و قهوه ای تیره بر روی لوازم و پوشاک و همچنین ایجاد رسوب و انسداد سیستم های آب رسانی شود. بنابراین استفاده از جاذب های طبیعی فراوری شده جهت حذف این عناصر از اهمیت ویژه ای برخوردارند و در ستون های جذب کننده قابل استفاده می باشند.
به یاری خداوند استارتاپ شکل گرفته در مجموعهی شرکت مهرآب توانست دانش فنی این طرح را کامل کند و به صورت قرارداد رویالتی در اختیار شرکت پالافرایند راستین قرار دهد. در ازای واگذاری دانش فنی این طرح به شرکت پالافرایند راستین، 10 درصد از فروش 20 سالهی این طرح در اختیار این تیم استارتاپی قرار خواهد گرفت.
از عمده ترین کاربردهای این تکنولوژی عبارتند از:
- استفاده در تصفیه خانه های آب شهری و خانگی
- استفاده در دستگاه های تصفیه آب صنعتی