به‌کار‌گیری جاذب طبیعی به منظور حذف آهن و منگنز از آب

آهن و منگنز از ترکیبات شیمیایی طبیعی منابع آب آشامیدنی هستند که غلظت آن­ها در مقادیر توصیه شده مطابق استاندارد سازمان جهانی بهداشت خطری برای سلامت عمومی ندارد. لذا غلظت بالای این ترکیبات می­تواند موجب رشد و تکثیر باکتری های آهن و منگنز، ایجاد تغییر در طعم و بوی آب، ایجاد لکه های رنگی قرمز و قهوه ای تیره بر روی لوازم و پوشاک و همچنین ایجاد رسوب و انسداد سیستم های آب رسانی شود. بنابراین استفاده از جاذب های طبیعی فراوری شده جهت حذف این عناصر از اهمیت ویژه ای برخوردارند و در ستون های جذب کننده قابل استفاده می باشند.

به یاری خداوند استارتاپ شکل گرفته در مجموعه­ی شرکت مهرآب توانست دانش فنی این طرح را کامل کند و به صورت قرارداد رویالتی در اختیار شرکت پالافرایند راستین قرار دهد. در ازای واگذاری دانش فنی این طرح به شرکت پالافرایند راستین، 10 درصد از فروش 20 ساله­ی این طرح در اختیار این تیم استارتاپی قرار خواهد گرفت.

از عمده ­ترین کاربردهای این تکنولوژی عبارتند از:

  • استفاده در تصفیه خانه های آب شهری و خانگی
  • استفاده در دستگاه های تصفیه آب صنعتی 

پیمایش به بالا